Partners

ForssaFastighets FORSSA FASTIGHETER
logo3d-red-rgb-cs3_preol YAMAHA
yamalube-sv-platta YAMALUBE

Den allra bästa olje- och underhålls produkten för din Yamaha.

Utveckling och framsteg är kärnan i allt som görs på Yamaha. Just därför har Yamaha utvecklat Yamalube® – ett urval av oljor, smörjmedel och vård produkter, som hjälper dig att få den bästa upplevelsen med din Yamaha-produkt.

akrapovic-logo-2007-aflangt-sort-roed-hvid AKRAPOVIC

En pionjär inom sitt område, är Akrapovic allmänt erkänd som ett mycket innovativt material teknikföretag. Varumärket är synonymt med den högsta nivån av konstruktion, prestandaförbättringar och skapandet av en omisskännlig djupt resonansavgasljud. Företagets produkter är konstruerade och tillverkade för motorcyklar och prestandabilar med en passionerad och högkvalificerad arbetskraft på över 800 anställda med den senaste tekniken, processer och finaste materialen.

logo-crosspro-jc-1 CROSSPRO

CROSSPRO ÄR ett portugisiskt företag som grundades 2005, med en fin touch av en passion för motorcykelsport, med bred kunskap inom skydd, delar och tillbehör till 2 och 4 hjul fordon.

metzeler-tires METZELER

Metzeler är en tysk motorcykel däcktillverkare med fokus på kvalitet och prestanda. Deras uppdrag är att kontinuerligt utveckla produkter på teknikens framkant för att möta behoven och förväntningarna som motorcyklisters behov.

Polisport_Logo_MotorBikes_2011_applications01 POLISPORT

Alla förare har sina egna individuella styrkor. För vissa är det psykisk uthållighet, för andra psykologiska motståndskraft. En förare kan ha den bästa farten medan en annan bygger på konsekvens. Men endast ett fåtal har en vinnande formula, och de är de som sticker ut. Polisport förkroppsligar denna med sin exklusiva teknologi.

image004 RK TAKASAGO CHAIN
image001-1 SOS RACINGPARTS

SOS Racing Parts är en del av MSSP grupp vars huvudsakliga verksamhet är maskin industriell underleverantörsarbete för stora internationella företag som Siemens och Danfoss. MSSP grundades 1989 och har idag 120 anställda och produktion i tre länder.

new_supersprox_logo_red_white_for_swing_arm_stickers_edited-1 SUPERSPROX

Företaget har levererat de bästa kvalitet racing drev sedan 1959. Grundat av Roger Maughfling, som var en verkligt passionerad entusiast och älskade allt med motorer, men särskilt motorcyklar. Han öppnade en motorcykel verkstad i Mid Wales UK, där han brukade arbeta många timmar och även sova. På den tiden …

image003-1 TUDOR

Tudor och Exide introducerar nu nästa generation eftermarknadsbatterier för personbilar och lätta transportfordon. Många av de idéer som tagits in i det nya sortimentet har ursprung i de originalbatterier som vi designat och utvecklat för ledande biltillverkare. Det nya banbrytande sortimentet är utvecklat för fordon med den senaste tekniken, såsom start-stop och bromskraftåtervinning. Det betyder ett sortiment av batterier med kraftfulla prestanda för da

twinair_logorgb-1 TWIN AIR

År 1972 skapades en av motocross & enduro världen ges en historisk uppsving genom en revolutionerande produkt: en laminerad, dubbel-skum luftfilter som när indränkt i en speciell olja, får fritt luftflöde i förgasaren medan smuts, sot, sand och vatten ur Det. Det var effektivt, tålig, tvättbar och återanvändbar. Det tog fart, och den lilla start-up företag som uppfann det som kallas Twin Air, inte har slutat sedan dess.